Kohdepalvelu tekee tontin löytämisestä helppoa

(UPM, Valkeakoski, 18.2.2009) - Syksyllä 2008 Bonvestan kotisivuilla starttasi kohdepalvelu, jonka avulla asiakkaat voivat tutustua vaivattomasti Bonvestan laajaan tuotevalikoimaan. Tontteja voi nyt vertailla mukavasti ja rauhassa kotisohvalta käsin.

Google Mapsia hyödyntävän kohdepalvelun avulla asiakas voi etsiä vapaita tontteja, tarkastella kartasta niiden muotoa ja sijaintia sekä tulostaa tarkat ajo-ohjeet paikan päälle. Kohdepalvelu toimii sekä rantatonteille että metsätiloille.

”Kohdepalvelu tekee oikean tontin löytämisestä entistä vaivattomampaa. Nyt tontin sijainnin ja ulottuvuuden näkee heti kartalta, ja itselleen mieluisat kohteet on helpompi erotella massasta”, kertoo maankäytön suunnittelupäällikkö Heli Hakala.

Kohdepalvelun käyttäjä voi tarkentaa hakuaan tekemällä hintaan ja alueeseen liittyviä rajauksia. Halutessaan asiakas voi selata vaikka pelkästään saarissa sijaitsevia kohteita.

Kohdepalvelua kehitetään

Palvelua käyttämällä tonttia etsivä saa monipuolista tietoa tonteista, kuten tarkan kohdekartan. Kohdekartasta näkyy selvästi rantaviivan muoto ja lähiympäristö suurimpine teineen.

Palvelusta löytyvät myös hintatiedot sekä kiinteistövälittäjän yhteystiedot.

”Kohdepalvelua täydennetään koko ajan, joten tämä on vasta alkua. Tarkoituksena on saada kohteista monipuolisesti myös valokuvat esille”, Heli Hakala toteaa.

Asiakas voi tallentaa itselleen mieluisia kohteita muistilistalle, jolloin ne ovat kätevästi
haettavissa seuraavaa käyntikertaa varten. Kun sopivin vaihtoehto on löytynyt, asiakas voi käydä katsomassa tonttia joko yksin tai jälleenmyyjän opastuksella. Käyttäjälle palvelu antaa tarkat ajo-ohjeet tontille, joten paikalle pääsee yksinkin.

Rantatonttien kohdepalvelu:
http://www.bonvesta.fi/kohdepalvelu/rantatontit.asp
Metsäpalstojen kohdepalvelu:
http://www.bonvesta.fi/kohdepalvelu/metsapalstat.asp

Lisätietoja:
Maankäytön suunnittelupäällikkö Heli Hakala, UPM Metsä, puh. 0204 16 4635