Deltan uusi Sky-lehti lentoon UPM:n paperilla

(UPM, Helsinki, 30.4. 2009) – Maailman suurin lentoyhtiö Delta Airlines on lanseerannut uuden Sky -asiakaslehden, joka painetaan Yhdysvalloissa Minnesotassa sijaitsevan UPM:n Blandinin tehtaan valmistamalle paperille. Lehteä kustantaa yhdysvaltalainen MSP Communications. Uusi dynaaminen lifestyle -julkaisu mullistaa perinteisen lentoyhtiön asiakaslehden tuoreella sisällöllään ja uudenlaisella ulkoasullaan. Sky on saatavilla lennoilla, internetissä ja kirjakaupoissa.

"Sky-lehti on osoitus MSP Communicationsin, Brown Printing -painotalon, ja UPM Blandinin hyvästä yhteistyötä Minnesotassa," sanoo Blandinin tehtaanjohtaja Joe Maher.

"Sky-lehdessä käytetty paperi täyttää FSC (Forest Stewardship Council) -sertifikaatin vaatimukset hyvälle metsänhoidolle ja paperinvalmistukselle," lisää Maher.

Deltan ja Northwest Airlinesin fuusion myötä Sky-lehti on kuukausittain noin 13 miljoonan asiakkaan saatavilla Deltan ja Northwestin operoimilla lennoilla ympäri maailmaa.

Lukijoita Sky-lehdellä odotetaan olevan noin viisi miljoonaa kuukaudessa. Mediamark Research & Intelligence (MRI) -tutkimusyhtiön mukaan lehti onkin lukijamäärältään maailman suurin lentolehti ja yksi maailman suurimmista kuluttaja-, matkailu-, ja talouslehdistä.

Lentojen lisäksi Sky-lehti on saatavilla lehtikioskeissa ja kirjakaupoissa Yhdysvalloissa. Lehteä myydään noin 2 500 myyntipisteessä, mukaan lukien suuret kirjakauppaketjut, kuten Barnes & Noble, Borders and B. Dalton.

SKY -lehti internetissä: www.deltaSKYmag.com

Lisätietoja:
Sharon Pond, viestintäpäällikkö, UPM, Pohjois-Amerikka, puh. +1 630 850 4990