Innovaatiot

UPM:n Biofore-strategia perustuu uusiutuvan puubiomassan monipuoliseen käyttöön innovatiivisella, resurssitehokkaalla ja kestävällä tavalla.

Tarkoituksena on korvata uusiutumattomia materiaaleja uusiutuvilla, kierrätettävillä ja ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittavilla materiaaleilla. Tämä tavoite on yksi tärkeimmistä biotaloutta ohjaavista tekijöistä.

UPM innovaatiot

UPM:n innovaatiot biotalouden edistäjinä

Innovaatioilla on keskeinen osa uusien tuotteiden kehitysprosessissa. Tarkoituksena on korvata uusiutumattomia materiaaleja uusiutuvilla, kierrätettävillä ja ympäristöä vähän kuormittavilla vaihtoehdoilla sekä kehittää resurssitehokkaita tulevaisuuden vaihtoehtoja.
T&K innovaatiot

T&K nopeuttaa UPM:n uudistumista

Kuitupohjaiset liiketoiminnot ovat UPM:n Biofore-strategian perusta. Liiketoimintojemme yhteisenä tavoitteena on luoda lisäarvoa uusiutuvilla ja kierrätettävillä materiaaleilla yhdistämällä osaamista ja teknologioita.
Innovaatioyhteistyö

Yhteistyötä kumppaneiden kanssa

Yhteistyöllä kumppaneiden kanssa UPM haluaa edistää liiketoimintojen kehitystä ja innovaatiota erilaisissa biotalousprojekteissa. Tavoitteemme on lisätä nopeuttamme, ketteryyttämme ja tehokkuuttamme.
Pia Nilsson
20. joulukuuta 2016

Kertomalla Paranee -hanke oli upea näyte yhteistyön voimasta

UPM Biochemicals osallistui tänä vuonna erittäin mielenkiintoiseen ja tärkeään hankkeeseen, jossa HYKS Syöpäkeskus kumppaneineen etsi innovatiivisia ratkaisuja syöpähoidon ja potilaiden arjen haasteisiin.

'