UPM Selluliiketoiminta

UPM:n Selluliiketoiminta valmistaa ja myy asiakkaille ympäri maailmaa vastuullisesti tuotettua havu-, koivu- ja eukalyptussellua. Monipuolinen sellutuotevalikoimamme soveltuu laajaan joukkoon erilaisia käyttökohteita, kuten pehmopaperit, erikoispaperit, kartongit, graafiset paperit sekä muut sovellukset.

​Liiketoimintamme kulmakivet

Luotettavuutemme selluntoimittajana perustuu moderneihin ja tehokkaisiin tehtaisiimme Suomessa ja Uruguayssa, asiakkaita kuuntelevaan myynnin ja teknisen asiakaspalvelun verkostoomme sekä pitkäaikaisiin logistiikan kumppaneihin. 

 Jo yli 100 vuoden ajan olemme toimineet edelläkävijöinä kehittämällä uusia ideoita ja parantamalla toimintaamme jatkuvasti. Kaikki osaamisemme on asiakkaidemme käytössä, kun etsimme asiakkaan tuotteisiin parhaiten sopivia selluja valikoimastamme.

Sellun lisäksi modernit sellutehtaamme tuottavat merkittäviä määriä puuperäistä uusiutuvaa energiaa, sivutuotteita sekä tuotannon tähteitä, joista kehitetään uusia biotuotteita.

Selluliiketoiminta on osa UPM Biorefining -liiketoiminta-aluetta, jonka muodostavat integroitu sellun, uusiutuvan dieselin, sahatavaran ja energian tuotanto sekä puuraaka-aineen hankinta.

Mikä tekee meistä parhaan kumppanin

  • Luotettava ja vastuullinen toimittaja
  • Monipuolinen valikoima sellutuotteita moniin loppukäyttötarkoituksiin 
  • Oma myynti- ja palveluverkosto sekä globaalit kumppanit 
  • Modernit ja tehokkaat sellutehtaat Suomessa ja Uruguayssa

​UPM Selluliiketoiminta lukuina

Henkilöstö


1600

Maailmanlaajuisesti


4 sellutehdasta

Tuotantokapasiteetti


3,6 miljoonaa tonnia


'